RSS
Fix_Left

Salam Aidil Adha...

Selamat hari raya aidiladha sy ucapkan kepada semua...

Jom solat raya dipagi raya nnti...hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Syukur..

Akhirnya,,selesai sudah tatkala meraka yang lain sedang enak menikmati percutian di rumah masing-masing...huhu...


Walaupun sudah lega..tetapi masih ada yang belum selesai lagi..iaitu proposal PSM..
erm...nak buat tajuk apa pun tak tahu..

Lepas tu nak kena buat laporan dan minit mesyurat pulak...aduyai...saya akan usahakan yang terbaeek....lalalalala

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jalan-jalan di KL

Pada tarikh 15 November 2009...aku pegi ke Shah Alam..jalan-jalan cari pasal..haha..bertolak dari Melaka pada jam 8.30 pagi...bersama mis Echa...

Kami menaiki bus Transnasional double decker...hehehe..tak seronok sgt pun naik bus double decker..huhu..tidak seperti yang aku fikirkan..

Sampai ke Shah Alam pada jam 10.15 pagi....awal jugak sampai..aku bajet dalam kul 11....huhu...
Setibanye aku di sana...terus je telefon en Fendi..."ayoyo inicik...cepatn amik sy ni...sy sudah sampai di Bandaraya Anggerik ni...."...lalalala..

Tunggu dalam 20 minit baru nampak kereta Myvi putih mutiara incik Fendi..

"encik bawak kami ke tempat makan yg paling sedap ye..."
Ops...lupa...mis Echa pun ikut sekali p makan....sambil anta dia ke rumah adik dia...

Kami makan ni Restoran Nasi Lemak Cinta Sayang...bertentangan rumah sewa asik mis Echa...




Sesudah selesai makan...kami beransur meninggalkan mis Echa di situ...

Kami pun meneruskan agenda seterusnya...

iaitu...ke KL..
dia jadi pemandu pelancong...haha..pusing-pusing KL tanpa arah tujuan..haha...

dah penat pusing2 kami mengambil keputusan untuk menonton wayang..

nak tgk 2012...

kami pun singgah lah One Utama..




tapi malangnya..setelah kami tibe di sana...queue memang panjang sgt2...sampai-sampai je kat kaunter dah sold out yang waktu kami nak..terpaksa la pilih cerita lain...
kami tgk jennifer's body..
erm...cite yang mengarut...huhu..


sesudah selesai menonton wayang..aku n dia sgt lapar..kami mencari tempat makan yang sesuai dengan keadaan perut yang mendambakan makanan yang lazat..haha..
macam nak makan ayam goreng+burger...
cari punya cari...akhirnya kami menbuat keputusan untuk makan di kenny rogers...
bes...ader swimming pool kat belakang 2..huhu...


Bila perut sudah kenyang..kami sgt malas mahu berjalan-jalan..hehe...
Kami pun keluar dari One Utama...
selamat jalan One Utama..tak tahu la bila boleh jalan-jalan lagi...

Kami menacari masjid yang berdekatan untuk solat...
Last-last dia pergi ke masjid Shah Alam..
Solat dulu...



Sesudah itu kami round lagi Shah Alam..duduk dalam kereta dia..
Lalalalala..dgr lagu..dahsyat betul dia pandu kereta..
Pantang nampak jalan lengang...huhu..

Tiba-tiba.terkenang masa lalu...
erm...agaknya kalau perkara itu tak berlaku..
pastinya kami sudah lebih bahagia dari sekarang...


sampai sini sajalah...lain kali cerita lagi...huhu...



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Akhirnya..

Sangat berterima kasih kepada incik hanif la..

dia byk dah tolong aku sampai kul 2lebih...
nnti aku belanje ko kepsi ek...hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Hatiku tidak Keruan



Waaaa!!!
Nak nangis tapi tak kuar air mata...
Mak..Ayah..doakan kejayaan aji ek??
Kene present bengkel 2 semula...
Semua orang aku tanye...dapat la jugak coding...mereka sgt baik hati...sy suka mereka...hehe
Tapi...pagi ni tibe2 aku bukak database aku...waaa!!!mau nangis....
Databse tak connect pulak...duh!
Masalah dtg bertimpa2...
Ape reason aku nak btau kat penilai nnti??
Jika perkara 'itu' berlaku..aku tak kan teragak2 menerima sebarang peluang pekerjaan...huhu
Mesti ramai yg membantah kan...mereka akan bertanye.."Tak rase rugi ke?"..
Aku akan menjawab ngn nada selambe..."tak kot"..huhu
Argh....aku kene cari jalan penyelesain secepat mungkin ni...
Tolong saya yg masih baru ni...hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Emak...ku rindu kamu...



Emak...aji rindu mak...nak peluk mak...nak tidur peluk mak...
Wuwuwuwu...mak...masa aji balik melaka ari tu...tibe-tibe airmata mengalir...
Nak mak kat sini...Rindu sgt2 kat mak...
Mak..i love u so much....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Exam...exam...exam....

Selamat Menduduki Peperiksaan Akhir kepada semua....
Jawab elok2 ye...
jgn tdo lambat kalau paper pagi..
nnti jadi macam gambar kat atas tu...hehehe
gud luck sume!
=)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS