RSS

27 June 2011

Ingat 5 Perkara Sebelum 5 Perkara

assalammualaikum..(wah baik aku hari ni)...

just pendek je entry kali ni.. jom kita sama2 ingat 5 perkara sebelum 5 perkara. apa dia 5 perkara itu? ha. ni la dia. jeng..jeng..jeng..


muda sebelum tua
sihat sebelum sakit

kaya sebelum miskin
lapang sebelum sempit
hidup sebelum mati

itu sahaja dari saya. 

assalammualaikum..

pesanan ringkas ini tidak ditaja oleh sapa2. sekian terima kasih.

21 June 2011

UTeM dan Kami

hoho. nampaknya aku la paling lambat nak update sal perkara yang minggu lepas. the moment come back again. hoho. 8 Jun 2011 aku ngan geng2 osmate dulu-dulu berkumpul kembali. tujuan utama adalah untuk membuat kad alumni kat UTeM. maka dengan tujuan yang suci murni ini pun kami ke sana dengan hati yang riang ria rejoice. hoho. tanpa buang masa. meh aku show gambo sikit nak. walaupun dah lama. dan kawan2 aku semua dah berkurun abad update sal mende ni. aku tetap nak update perkara yang sama ini dengan tujuan aku tak nak ketinggalan. hoho. apa lagi jom layan~~~




p/s: maaf kerana dah lama tak update. bz basuh taik kucing~~ hampeh~~

05 June 2011

Jumaat Yang Lepas

jumaat yang baru lepas kitorang iaitu aku, makcik aku, dan 2 orang lagi adik aku pergi test skill tangkap gambo. hoho. dan inilah antara hasilnya. hehe. 


dipersembahkan~~~~

arep yang senyum sampai ke telinga lepas dapat jajan

ni aku yang tangkap..nampak gelap ek..masih dalam proses belajar

adik jijah yang ganas

yang ni yan yang tangkap. aku edit sikt supaya nampak lebih best

saja je aku nak tayang muka.hoho

bunga.

pintu masuk ke masjid. pintu ni ngadap ke sungai muar

hai mak incek. nak naik tak?
wow~~ aku membaca di mana-mana sahaja
ini je yang aku rajin nak upload. ada banyak lagi. hehe. cuaca masa ni macam tak cantik sangat nak amik gambo. maka kita tukar ke sesi lain. hehe.

p/s: sambil tengok ayat2 cinta kat tv3. hoho

03 June 2011

Cik Miza Yang Baik Hati

hari ni cuaca mendung. suam2 je mood semua orang. bangun pun lambat. bangun2 tido je. terus pegi belakang bukak laptop then bukak FB. huh! hampa. campur dengan bosan. semua orang takde. jadi aku pun buat keputusan tuk pergi umah makcik aku. internet kat sana laju sikit. maka. aku datang dengan tujuan boleh download cerita korea secret garden episod 15. haha. sambil2 tu usya blog and layan arep tengok armor hero. haha. 

bila aku dah takde mood nak layan arep yang asyik dengan dunia fantasi dia. aku pun beralih ke YM. buzz kak jah. atau nama sebenarnya Nurhamizah Hazmi. aku selalu panggil kak jah@mija@mija hajmi. hoho. maka. minta tajuk blog kat dia. dia suh buat entry 'Cik Miza Yang Baik Hati'. maka. meh aku cerita mengenai cik mija ni. dia sememangnya dia baik hati. tidak dinafikan lagi. baik hati pun tak macam cik mija. haha. ok itu sahaja untuk hari ini. hehe. sekian jom terjah belog cik mija yang baik hati itu jom. klik kat sini.



p/s: aku hanya ada masa 15 minit nak update entry ni...