RSS
Fix_Left

Tahniah kepada yang ke 99

tahniah kepada yang telah menjadi follower yang ke 99. sengaja tunggu follower yg ke 99. pas ni nak tunggu follower yang ke 111...hehehehe...we wait and see yaw....

serba sedikit mengenai follower yang 99. nama blog dia http://belogenciksyafiq.blogspot.com/ . 
asal orang kelantan. masih belajar. ok itu je yang aku tau. sila la layari belog dia.hehe.

babai~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sudah Lama Tidak Mencarut..ops..Mengarut

penah ke aku mencarut?haha. kadang2 aku pun xpasan aku ada mencarut. tapi seingat aku la kan,aku memang xpenah sebut yg mencarut2 nih. lau ada pun aku tak sengaja dan bukan diri aku yg cakap. mungkin pada masa itu ada benda yang masuk dalam badan aku. muahaha. lau taip tu ada la jugak. lau sebut tu aku memang takut. bajet baik la pulak aku nih. xder la. aku cuma lau nak mencarut pun sebut siput ke.baboon ke.binatang2 yang bukan najis berat. hahaha. 

jadi apa motif entry kali nih? ok lah. senanrnye aku nga geram, tapi geram sikit2 je. xbanyak. izinkan aku mencarut ala2 sopan sikit kat sini.  

what de fishcake~!@#$%^&*(

ok cukup. sikit2 je. ape mende aku geram sangat nih. aku geram sebab entah. muahahaha. aku pun xtau ape mende aku geram. sampai air kosong yang aku bawak pun dah habis 350 ml dari 700 ml yang aku bawak. ha... aku geram kat kepala aku yang nga pening2 lalat. aku geram sebab ari ni kene bangun awal. hahahaha. sebab dah dua hari bangun kul7. hari ni kene bangun kul 6. haa. mesti ada yang cakap aku ni ntah apa2 la.. tu pun nak geram. eh suka ti la. ngeh3.

then aku nak cite jugak sal ajl semalam. sape yang tak puas hati dengan result ajl25 malam tadi angkat tangan. eh xnampak la. sila tinggalkan komen kat bawah je la. ngeh3. aku senarnye tak kisah pun sapa2 yang menang. ok la jugak kot ana rafali menang. myb juri nak cari kelainan tuk ajl kali nih. jadi apa2 pun kira ok2 je la result kali nih. hehe. bukan aku xsuka ye. cuma aku lebih suka lau black yang menang. ngeh3. ye betul aku peminat black dalam diam. muahaha. takpe2 ada jugak dia menang semalam. 

then semalam jugak ada perlawanan bola MU vs liverpool. aku xminat bola pun. dah kawan aku dok tengok semalam. jadi aku pun tau la sikit2. dia cakap MU menang. ok la kot. 

ok time tu work. back to the position. hehe.

p/s: ada pegawai dari bank rakyat masuk sini promote kredit card. nama shafik. manisnye muka dia. ehehe. xpuas pandang. hoho. fuh! dugaan~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Semalam Adalah 6 hb Januari 2011

haha. nak tau tak pada tarikh diatas tu kan. adalah hari lahir sy yang ke 24. memandangkan aku dah berumur 24 tahun. aku nak jadi matang. hehe. harap2 tahun ni aku dapat keje yg bagus. dapatlah aku bayar sikit2 hutang2 ptptn. dan dapat la bertemu jodoh yang sesuai dengan diri aku. aminn...

ok sambung next week pulak. babai~~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Main Tangkap Gambo

hari sabtu. 1 januari 2011 adalah tarikh kawan aku time skol dulu. iaitu rafiza binti mohd jainon kawin. selamat pengantin baru kepada pengantin. pas tu pas kitorang makan nasi minyak snap2 la gambo. 

di ambik dar facebook encik rashid.
then dah puas bergambo kitorang p lepak2 kat giant p karok. then p tanjung pulak. hoho. main nyanyi2 pas tu main makan2 pulak. haha. then snap2 gambo. macam biasa la. haha. masa ni jalan2 sampai xingat nak balik umah. mak aku bape kali entah kol. haha. biasa la jumpe fewen masa skolah dulu. masing2 dah ada kehidupan masing2. ada yg dah keje. yg dah kawin. yg dah nak kawin. yang bakal cikgu. yg baru habis belajo. semua ada. aku kategori student lagi. haha.  jadi marilah layan gambo2 di bawah sepanjang cuti selama tiga hari ni. chill.....~~~

aktiviti hari ahad. ni aku tangkap gambo pakai hp aku je. jadi gambo biasa sahaja. 

ni pun sama hp kamera shaja.

bersama kawan2. basikal belakang tu aku sempat jugak guna p sekolah. hehe
gambo yang si snap oleh encik pakar tangkap gambo. encik rashid. hoho

ini juga. cantik kan?

pekan sungai mati. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS