RSS
Fix_Left

Amik Kau!

dok belek2 muka depan cermin. sedang aku membelek2 wajah yang tidak secomel dulu ini, mata aku tertumpu bintik2 merah di pipi kanan.

ceh! time aku nak melaram ni la dia muncul. macam mana nak sorok ni. tenyeh bedak2 tebal kang nampak tak natural la wajah aku nanti. muahaha.

tak guna punye jerawat. nak picit kang berbekas. orang kata jangan picit. nanti ada parut.

dan keesokkannya aku belek lagi wajah aku yang sudah hampir dimamah usia ini. dan...

ada lagi!! cis! ingatkan dia boleh menghilang begitu sahaja. hehe

aku redha. mekap ala kadar dan pergi kerja dengan hati yang kecewa.

dan sekarang. tangan aku dok gatal2 nak memicit2 jerawat. argh!!! amik kau.

lantak la nak parut ke apa ke. puas hati aku. muahahaha. sampai nangis2 picit jerawat.

p/s: ada tak lelaki yang tak kisah kalau bini dia tak pandai masak macam aku? errr..teheeee

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Raya Yang Sangat Pendek

aku dah start keje!!! sungguh sangat tidak best. tahun ni paling sekejap je kat kampung...serius memang malas sungguh nak balik kl. 

aku dapat duit raya lagi wey..ahaha..dan aku lebih banyak bagi duit raya kepada budak2. excited! muahaha..

jumaat ni balik kampung lagi. yay!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tak Lama Lagi Raya

yay tak lama lagi nak raya. tapi. aku rasa raya tahun ni paling sekejap aku kat rumah. cuti sampai selasa je. cit. keje tengah banyak dan tahap kritikal. 

maka. sementara aku ada masa nak mengepost belog ni. aku ucapkan selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir dan batin.

ops. bulan ramadhan ni masih ada lagi tak kurang dari 2minggu. jom kita rebut pahala banyak2...yay

p/s: bulan puasa ni aku tak sempat balik kampung. berpuasa diperantauan. uwaaaaa!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS