RSS
Fix_Left

Excited!

aku tau ada dalam 2-3 hari lagi...tapi aku tetap nak ucapkan....

selamat hari raya aidiladha..!

selamat hari raya haji...!
 
selamat hari raya korban...!

jom balik kampung ramai2....yahoo!

p/s: raya sama2 dgn si kembar sy...yay!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Si Kembar

berangan-angan. kawin dengan kembar nanti dapat anak kembar. haha

boleh tak? hahaha

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Aku Sedang Belajar

pheww~ lama tak menaip kat belog aku nih. maklumlah projek sekarang tahap kritikal. walaupun aku hanya picisan je kat projek nih.

keje malam memang sangat tak best. siang tido. malam keje. macam keje kilang dah aku rasa. hal ini adalah disebabkan waktu siang server ada banyak gangguan.

dan yang aku excited nak cerita kat sini adalah.....

dikesempatan ini, aku nak minta kamu2 mendoakan saya supaya akan kawin tahun depan. err..calon dah ada.*malu*. kami sedang dalam proses kumpul duit. haha.

dan aku dalam proses belajar memasak. nasib baik dia tak cerewet bab makan. dan tak banyak makan sangat. hehe.

pencarian tamat.

p/s: kalau ada jodoh ada la. tak gitu ustaz?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS