RSS
Fix_Left

Ada Mereka Kisah??

Nak cerita satu kisah sedih ni...
Pada suatu hari, ada sorang budak ni...
Dia sgt2 memerlukan bantuan orang...
Tapi ............
Sorang pun tak nak tolong dia...
kesian......
Ramai yang telah dicontact untuk memujuk dan merayu menolongnya...
tapi.....
Orang yang menolongnya mesti orang yang datang tiba2 tanpa di pinta...


And suatu hari yang lain pula....
Meraka yang sebelum ini tak nak memnolong datang tiba2....
Memerlukan bantuan...
Orang yang baik tak akan menghampakan orang yang memerlukan bantuan....

Tapi persoalannya...
Adakah meraka kisah semua ini????
Kita pikir la sendiri....



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sekaligus!

Hahahaha....aku main 4 game dalam 1 masa...sapa la yg perkenalkan aku ngn pesbok....kan dah asik main game je...hihihi...antara game yang aku main dalam pesbok adalah:

1.Pet Society
Game ni aku malas nak cari duit ngn p stadium...aku selalu nye cari duit ngan cara melawat umah org je...hihi..
sebab tu la point aku pun kurang je....
baru dapat duit sket dah beli macam2..hihi..
sebab tu la lambat up level..


2. Happy Aquarium
Happy Aquarium ni bez jugak...tapi yang x bez lau ade org yg nyorokan dia punya harta..siot je...dah la sumber nak dapat duit dari harta2 mereka...eh emo lak aku..hihi...
bela ikan memang bez...aku memang suka bela ikan ni...ape yang penting adalah ikan2 ni sume cantik2....bagi aku la...hihi

3.Cafe World
Game ni aku memang suka sangat...hehe...
sebab aku dapat duit banyak..hihi
Leh decorate sendiri..resipinye pun menarik gak...nyummy...nyummy...
meh la dtg saya punye cafe...hihi...

4.Farm Ville
Ini game mula2 sekali aku main dalam pesbok...
Mula2 cam xbez...lame2 seronot pulak...hihi...
tapi aku ni xpandai nak susun2 ni...tgk la aku punye ladang...bersepah2...hihi...
tapi memang bez la lau dah dapat hasil...hihi...


kesimpulannye....sume game ni aku main dalam pesbok...setiap hari ngadap mende ni..sampaikan keje aku pun byk xsiap...hihi...
so, maju la game untuk negara...hiihihi

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Busy Kah Saya???



Aduhai...lama betul tak update blog yang xsemenggah ni..hehehe....Tapi aku tetap nak post gak sebab...hehe...bermula dari semalam saya sudah ada cinta hati saya....hehehe...siapakah dia??tunggu....hehehe..erm...rindu la...bila agaknya dapat jumpa dengan dia ek....lalalalala...

Berbalik kepada tajuk entry ni...em...saya memerlukan suasana tenang seperti berada di kawasan yang hijau...seprti gambar di atas....

Tak sabar nak habis sem ni...erm...sebelum tu banyak keje nak kene siapkan...
CEPAT!!!!
jangan tunggu lagi...ayuh kita mulakan sekarang jugak...

Tapi......
Lau dapat pegi kat sesuatu yang nyaman dan tenang mesti bez...
leh buat keje ngan tenang...
tanpa gangguan...
cewah...
keje pun xmula lagi...hahaha...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Batukku Belum Hilang....

Aduh...asik batuk je ni...bila mau sembuh ni....Nak tidur pun susah ni...

Dah makan ubat batuk,dah makan strepsils....tapi masih tak elok lagi...
Perlu ke pergi klinik???Tak perlu kot...sebab...bukan batuk teruk sangat pun kan...hehe...
Tekak ni asyik rasa gatal je....Erm....sabar je la...dugaan.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS