RSS
Fix_Left

Snap..Snap..

sejak akhir2 ni aku suka snap2 guna kamera macik aku. haha. dan aku berazam nak beli satu. yang seken pun jadila.. muahaha. antara percubaan aku adalah seperi di bawah ini. taraaaa...


pre konvo 1.
pre konvo 2.

pre konvo 3.
 gambar di atas adalah sebelum real konvo. kitorang ada buat konon2 shoot. lokasi kat taman seribu bunga. test2 je banyak juga shoot. tapi ni je la yang aku letak.

at afamosa punya dinding.

aku suka kombinasi kaler dia.hehe

at dataran pahlawan.

beg konvo aku dengan bear yang wani bagi.hehe

rakan yang banyak bantu aku dalam arena shoot menshoot ni. hoho

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sawahring

5 November ari tu aku pegi shoot. sawahring! korang tau kat mana? kat johor. daerah ledang. yang dulunya adalah daerah muar. aku ni baru2 je nak belajar shoot. pernah la jugak pegi bengkel dari canon. tapi sijil tu atas nama makcik aku. ilmunya. aku yang dapat sebab aku yang pergi. hoho. masalahanya aku ni cepat lupa. banyak2 yang aku belajar tu, hanya 1/10 je melekat kat otak. 

tak yah cakap banyak. aku tepekkan je la gambarnya. 

bangau terbang!

bayang2

pokok kelapa
ini je la yang aku rasa gambar terbaik. walaupun ianya simple. tapi ok la kan. bagi aku yang masih baru ianya ok kot. tehee.

notakaki:pas ni aku update gambar yang aku rasa aku suka dengan canon 550D makcik aku...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Lelaki Yang Hensem Adalah....

salam semua~~ today i want to post about handsome..hoho. ramai yang hensem2 kat dunia ni, tapi pada pendapat aku. lelaki yang betul2 hensem dari pandangan mata aku adalah...taraaa

lelaki yang tak tinggal solat.kenapa ek aku cakap camtu. sebab tak guna juga kalau dia hensem tapi dia buat endah tak endah je pasal solat. ok la..ada jugak yang jenis lambat2 solat. yang penting dia solat kan. yang lagi penting dia ingat Allah.

seterusnya lelaki yang hensem adalah lelaki yang tak merokok. haha. seyes ni. lelaki yang tak merokok akan mempunyai wajah yang bersih. erk. yeke. iye la kot. hoho. bibir orang yang tak merokok nampak lebih sekso seksi you..ouch~

and point last. lelaki yang hensem adalah lelaki yang suka bersenam. bersenam akan menguatkan badan. dan akan nampak lebih sihat dan segar. hehe..

ok. ada sapa2 yang memenuhi ciri2 diatas? teheee..ada sapa2 yang membangkang tak? ini cume pendapat aku je.

notakaki: walaupun dia hensem kalau dia merokok pun macam tak berseri je wajah. aku mencari nur~~~!hoho

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS