RSS

31 August 2009

Merdeka

Selamat menyambut ulang tahun kemerdekaan yang ke 52 Malaysia..
1 Malaysia..

28 August 2009

Dah Seminggu....

Dah seminggu dah kita berpuasa....
Macam mane??ader yang miss tak??hehe
Selamat Berpuasa semua....

27 August 2009

NY 2211



hadoi....tak tau la ape nak jadi ngan kete aku ni...asik mati je enjin...pas tu nak start tak boleh pulak...tension betul la...dah banyak kali dah mati kat tengah jalan....malu saya...

tadi plak mase nak balik dari 7e..tak leh blah betul...dah la hujan...kete lak tak leh nak start...eiii..geram betul...nasib la ade abg banner house n abg kenari n sorg abg torch lite...hehehe..dorang la yg tolong...terima kasih ye abang2 sekalian...jasa mu sgt ku kenang....

mereka cakap kete aku dah kene tukar bateri baru...hadoiyai...mane aku nak cari duit beli bateri ni???ader sape-sape nak bg bateri baru kete kat saya?????

25 August 2009

Mari Bergambar

Mane satu ntah kamera ni??hehe...gambar di ambil selepas majlis tahlil kat IKBN...haish...


Dari kiri: Shahira,moon,kak shida,kak yan,kak kimi,yang comel 2 sy la...


Nampak sy x???Si tudung hitam....mereka sgt nakal...mereka kata tak nampak sy pun...huhuhhuu....

Jangan cakap tak nampak sy...sy ketuk nanti....




Haish...dorang ni memang gila bergambar...di mana-mana shaja mesti akan ada gambar...aku??mane ada..aku biasa je...lau orang nak tangkap gambar aku selit je la..hehehe....biasa la kan...tapi kami masih menghormati majlis......

Saya Malu

Saya malu..
Mengapaa ada orang yang melihat saya ketika itu...
Adegan itu tidak sepatutnya di pertontonkan kepada org ramai...
Lebih-lebih lagi dia...
Ceh tak guna...
Cam ne la boleh terjatuh tadi...
huhuhuhuhuu...
Saya Malu.................

24 August 2009

Pagi Yang Cerah

Pagi ini sgt tenang...
Sy rase sgt sejuk pagi..
Tak ade ape yg nak di lakukan pagi ini..
hanya rutin harian yg biasa..
yg membezakan seperti minggu lepas ngn minggu ini adalah...
sume org dalam mood berpuasa...

Mengapa Dia Begitu??

lalalala....nga mood baik sekarang ni...hehe...tapi jauh di sudut hati aku..ada la rase sikit sedih...nape ye??erm...walaupun mood baik...xsemestinya sedang bergembira kan??tibe-tibe..aku teringat ada la sorang kawan aku ni..dia seorang yg baik la...cume dia ni kadang-kadang aku rase dia macam pentingkan diri sendiri...bukan ape...bukan nak mengumpat..cume nak meluahkan...nak cite kat kawan-kawan kat umah dorang xkenal...erm..aku kenal c kawan yg aku letak name dia L la..L ni lau bab2 cinta memang lemah la..lau kate kasar sket bodoh la..hehe..ops...over lak..

nape aku kate dia pentingkan diri ek...ok..camni...aku penah cakap kat dia aku nak bercinta...dia cakap taknak la bercinta ni(kononnye la)...ok la..aku pun relek la..dok cam ni gak..tak der sape nak pun sebenarnye..hehe..then,tup2 tgk dia dok tangkap cintan ngn sorang minah ni...erm...L ni seorang lelaki..aku pun layan la dia nye perasaan tu...dok ngadu-ngadu sal minah tu itu dan ini...aku tak kenal pun minah tu..macam-macam la dia ngadu...tapi kan bile aku crite sal prob aku dia cam tak nak layan lak..eii...geram betul aku...aku ni tak reti nak ngadu kat mak bapak..jenis ngadu prob pun kat org yang aku tak pernah jumpe..lebih puas aku rase..hehe...tapi dia tak layan lak..mane leh..aku leh je layan prob dia...last-last aku pun cam dah bosan ngn L ni...bile dia ngadu sal prob dia aku tak nak layan...jahat ke aku ek..hehe...padan muka dia..dia ingat dia je ade prob..haahahah...puas hati aku...

23 August 2009

Atuk oh atuk..




Minggu lepas iaitu 16 ogos 2009...atuk masuk spital..demam mulanya...dah seminggu dah...
Tapi sekarang atuk dah kuar spital dah...Syukur....gambar di atas di ambil ketika kami melawat atuk di spital...

Salam Ramdhan

Bulan ramadhan datang lagi. Marilah kita beramai-ramai memeriahkan masjid atau surau untuk solat terawih. kalau tak larat, boleh solat sendiri kat umah masing-masing. Rugi kalau kita tak ambil peluang ni. Bukan selalu, sekali setahun. Dikesempatan ini,ku memohon maaf andai ada salah dan silap. Selamat berpuasa...

19 August 2009

cepatnya mase berlalu

dah kul 7 pagi dah??pergh...aku rase cam baru je tdo...huhu...bosan betul la ader kelas ari ni...sume masih tdo lagi....aku je kene p kelas...xder brite gembira ke yg mengatakan bahawa kelas batal...hehe...xpela..pegi je la...
lalalala...dah siap dah...aik baru kul 7.28pagi ke...erm...nak wat ape ni ek...minum air masak jap...kering dah tekak...
dah kul 7.40pg....time to go now....bruum....alamak asap2 berkepul2 lak...hehehehe...eh minyak dah tinggal sket la...ala...malas nye nak p isi minyak...balik kang aku isi la...
aik...dah sampai dah ke aku ni...xder kete pun....mane sume org ni...tdo la 2...ni jeles ni...huhu...lalalililulu...ops...encik lecturer dah sampai la...cepat2 kuarkan buku n pencil case...masuk cepat...ek eleh...xramai pun yg dtg lagi...duduk la dulu...duk depan la...eh xnak la...dok belakang la...erm..belakang sgt la pulak...erm...dok mane ek...baris ke 2 la...hehe...sebelah ni aku copkan tuk paizah...eh mane paizah ni...mesej dia la jap...ape??baru bgn...ish2...xpelaa...
hah??next week midterm...alo...malas nye nak bace note....
hari ni pasang2 pc..hehe..tup2 tgk dah kul 10.30..peh...masing2 tekun mengkaji....hehe...aku pun nak tekun gakla...lalalala...'ok sume leh sambung next week..' fuh...nak balik dah...ape lagi balik la...hehe..
p jumpe cik ema jap nak mintak sign borang tuk guna makmal tuk bengkel2....dgn muka manis...bg salam...ok dah sign dah...balik....
kring2...sape lak ni...ops ayah kol la...ape??ayh kat melaka...hehehe..lagi 10 minit ajie sampai umah la...ok...
eh td aku kan nak isi minyak...xjadi la...nnti2 la...eh mane ayah xsampai pun lagi..ha...tu pun dah sampai...borak2..bla..bla..bla...eh nak balik dah...salam ayah...
erm...lapo la plak...kawan2 jom p makan...burp....kenyang dah...tgk tenet jap....cam dah lame xbukak blog aku...try tgk sket...lo...bosannye blog aku ni....cam ne nak bg cantik ni??erm..nnti la aku usahakan...ader sape2 nak bg cadangan??
tdo jap la....heheheheh....