RSS
Fix_Left

Sekaligus!

Hahahaha....aku main 4 game dalam 1 masa...sapa la yg perkenalkan aku ngn pesbok....kan dah asik main game je...hihihi...antara game yang aku main dalam pesbok adalah:

1.Pet Society
Game ni aku malas nak cari duit ngn p stadium...aku selalu nye cari duit ngan cara melawat umah org je...hihi..
sebab tu la point aku pun kurang je....
baru dapat duit sket dah beli macam2..hihi..
sebab tu la lambat up level..


2. Happy Aquarium
Happy Aquarium ni bez jugak...tapi yang x bez lau ade org yg nyorokan dia punya harta..siot je...dah la sumber nak dapat duit dari harta2 mereka...eh emo lak aku..hihi...
bela ikan memang bez...aku memang suka bela ikan ni...ape yang penting adalah ikan2 ni sume cantik2....bagi aku la...hihi

3.Cafe World
Game ni aku memang suka sangat...hehe...
sebab aku dapat duit banyak..hihi
Leh decorate sendiri..resipinye pun menarik gak...nyummy...nyummy...
meh la dtg saya punye cafe...hihi...

4.Farm Ville
Ini game mula2 sekali aku main dalam pesbok...
Mula2 cam xbez...lame2 seronot pulak...hihi...
tapi aku ni xpandai nak susun2 ni...tgk la aku punye ladang...bersepah2...hihi...
tapi memang bez la lau dah dapat hasil...hihi...


kesimpulannye....sume game ni aku main dalam pesbok...setiap hari ngadap mende ni..sampaikan keje aku pun byk xsiap...hihi...
so, maju la game untuk negara...hiihihi

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 komen-komen:

neena's blog said...

mmg si0d...
bahaya game fesbuk
h0h!!!
nk exam pn aku bley lyn lg...
bz men dr bz stdy