RSS

05 October 2012

Aku Sedang Belajar

pheww~ lama tak menaip kat belog aku nih. maklumlah projek sekarang tahap kritikal. walaupun aku hanya picisan je kat projek nih.

keje malam memang sangat tak best. siang tido. malam keje. macam keje kilang dah aku rasa. hal ini adalah disebabkan waktu siang server ada banyak gangguan.

dan yang aku excited nak cerita kat sini adalah.....

dikesempatan ini, aku nak minta kamu2 mendoakan saya supaya akan kawin tahun depan. err..calon dah ada.*malu*. kami sedang dalam proses kumpul duit. haha.

dan aku dalam proses belajar memasak. nasib baik dia tak cerewet bab makan. dan tak banyak makan sangat. hehe.

pencarian tamat.

p/s: kalau ada jodoh ada la. tak gitu ustaz?

3 komen-komen:

neena's blog said...

o00ooo0000o0~

Aziati Zolman said...

Apakah? Hihi....

Ichi said...

oo..dah ade pakwe ehhhhhh..yeay2. nak kahwennn