RSS
Fix_Left

kampung halaman

aku rindu kat umah..family sume...bile dapat balik umah la ni...bz sungguh....(bz ke??)..leh di katekan tiap2 hari ader latihan silat...sampaikan pak guard pun dah malas nak tegur aku balik lambat...tapi pas ujian ni...aku nak balik umah secepat yg mungkin...rindu kat budak comel tu...hehe...ei geram aku lau jumpe itu budak...dalam hp aku sume gambo dia aje...haish...nnti cuti 2 bulan leh ar jumpe itu budak setiap hari...huhu...mamaku?cuti ni mesti sume aku je yg cuti...yg lain sekolah...mak aku pun sekolah jugak...hehe...semua ke sekolah....aku dok umah je la...huhu...nak merayau macam x best pulak tanpa family..huhu...mama...tunggu kepulangan anak mu yg byk masalah ni...hehe...i love u mak....
budak comel yg membuat aku geram sgt...mase aku nak dukung dia..ade ke dia tgk je muka aku...huhu...macam ar aku mencabulinya...haha...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: