RSS

29 June 2010

Susulan 26hb Jun 2010

sambungan dari post yang sebelum ni. sambutan perayaan 45 tahun PSSCM. waktu makam malam perdana. kami duduk satu meja 9 orang, sepatutnya boleh 10 orang. tapi tak der sapa nak duduk. ngee. pas makan2. masing2 ngantuk. seyes. aku tak penag ngantuk sampai tertido kat khalayak ramai. ok la. bukan tak pernah. jarang je. aku ngantuk sangat sampai aku tertido tak hingat dunia. haha. ah. lantak la orang nak kata apa. bukan sebab majlis tu tak best. best sangat. cume nya aku penat kot. tapi bila dah time bergambar memang tak hingat ngantuk dah. meh tengok bukti aku tak nampak ngantuk time bergambar. ngeee. sumber dari fb kak shida. mintak izin amik ye kak. ngee. 


ngee. saje je menyelit. tak malu. ngee

bersama designer backdrop kat belakanag tu. kami panggil bekdrop gajah. jangan tanya kenapa. sila tanya kepada tuan badan. ngeee 

yang bagus comel. yang tak bagus comot. eh. mereka kacak la. erk!

terserlah kegembiraan kami semua. 

p/s:haha. walaupun tak ramai dak2 utem pun. tapi tak pe lah. tetap best. ayat nak bagi jeles kepada mereka. ngeeee

6 komen-komen:

YamMy said...

amboi2.. jeles ni. begambar ngan si kacak dan si comel pulak... huh. menci la... tak dapt p..

YamMy said...

amboi2.. jeles ni. begambar ngan si kacak dan si comel pulak... huh. menci la... tak dapt p..

Aziati Zolman said...

ngeee....jangan la jeles2 cik yammy...ngeeee

Ichi said...

hahaha. smpai 2 komen ckp jeles. sah jeles. ni stok mcm irwan jugak la nih. 2 kali 5. hehe

Aziati Zolman said...

2 kali 5 adalah 10...ngeh2...

nurbalqis yusoff said...

jelesnyer......