RSS
Fix_Left

Selamat Tinggal 2009



Selamat tinggal tahun 2009..dan selamat datang tahun 2010...
Seperti biasa la...setiap kali tahun baru datang mesti masing-masing pasang azam baru...
Apa azam anda??

Tahun 2009 meninggal kesan yang mendalam untuk aku...kerana...tahun 2009 banyak mengajar aku tentang erti sebenar seorang manusia..

Antara perkara-perkara yang berlaku tahun 2009 adalah:
  • Awal Januari - Fendi datang ke Melaka untuk menyambut besday aku. Dia bagi hadiah teddy bear...saya sgt suka...

  • Pertengahan Januari - Aku dan Fendi putus kerana sebab-sebab yang tertentu..tapi still contact. Sedih sangat-sangat masa ni...
  • Akhir Januari - Start kelas kemahiran,mula-mula memang sangat bosan dan penat...aku gagahkan juga sebab aku cuba untuk melupakan seseorang..
  • Februari - Busy dengan assigment..busy jugak dengan Kelas Kemahiran..asik balik lambat je...asyik-asyik jumpa pak guard..aduh...Mula dah kenal budak Kelas Kemahiran sebab sebelum ni tak kenal sgt...hehehe
  • March - macam sama seperti di atas..hehe..
  • April - Ujian Teori dan Ujian Praktikal untuk Kelas Kemahiran....Tapi still tak boleh lupakan dia...erm...
  • Mei - Final exam...sem yang agak mencabar jugak...
  • Jun - cuti semester...tapi still datang Melaka...ada macam-macam program...layan je la...semua ni aku buat sebab aku cuba untuk lupakan dia la...dush2!..
  • awal Julai - cuti lagi..lalalala
  • Akhir Julai - Start Sem baru...sem yang penuh dengan cabaran dan dugaan..busy jugak denagn PMSI...
  • Ogos - Dah start puasa dan sgt malas untuk buat keje..terutama Bengkel 2...
  • September - Bengkel 2 yang tak tau apa-apa...duh!
  • Oktober - Time to present...cobaan jugak time tu..kami kena present semula...sempat la jugak aku merayau ke KL..huhu..selepas tu present..ok la sket...huh!
  • November - Cuti semester lagi...ngn PSM 1 bakal menjelma...
  • Disember - cuti n akhir disember masuk sem baru...huh...sem yang mungkin cabaran lagi kuat berbanding sem sebelum ni....

Aku harap sangat aku cepat habis belajar...aku tak sanggup dah nak hadapi semua ini...huhuhuhu...

2010 yang bakal aku tempuhi penuh dengan cabaran....

Semoga Berjaya....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: