RSS

03 January 2011

Main Tangkap Gambo

hari sabtu. 1 januari 2011 adalah tarikh kawan aku time skol dulu. iaitu rafiza binti mohd jainon kawin. selamat pengantin baru kepada pengantin. pas tu pas kitorang makan nasi minyak snap2 la gambo. 

di ambik dar facebook encik rashid.
then dah puas bergambo kitorang p lepak2 kat giant p karok. then p tanjung pulak. hoho. main nyanyi2 pas tu main makan2 pulak. haha. then snap2 gambo. macam biasa la. haha. masa ni jalan2 sampai xingat nak balik umah. mak aku bape kali entah kol. haha. biasa la jumpe fewen masa skolah dulu. masing2 dah ada kehidupan masing2. ada yg dah keje. yg dah kawin. yg dah nak kawin. yang bakal cikgu. yg baru habis belajo. semua ada. aku kategori student lagi. haha.  jadi marilah layan gambo2 di bawah sepanjang cuti selama tiga hari ni. chill.....~~~

aktiviti hari ahad. ni aku tangkap gambo pakai hp aku je. jadi gambo biasa sahaja. 

ni pun sama hp kamera shaja.

bersama kawan2. basikal belakang tu aku sempat jugak guna p sekolah. hehe
gambo yang si snap oleh encik pakar tangkap gambo. encik rashid. hoho

ini juga. cantik kan?

pekan sungai mati. 

1 komen-komen:

Aziani Zolman said...

basikal tu yan punya..huhu..