RSS

10 January 2011

Sudah Lama Tidak Mencarut..ops..Mengarut

penah ke aku mencarut?haha. kadang2 aku pun xpasan aku ada mencarut. tapi seingat aku la kan,aku memang xpenah sebut yg mencarut2 nih. lau ada pun aku tak sengaja dan bukan diri aku yg cakap. mungkin pada masa itu ada benda yang masuk dalam badan aku. muahaha. lau taip tu ada la jugak. lau sebut tu aku memang takut. bajet baik la pulak aku nih. xder la. aku cuma lau nak mencarut pun sebut siput ke.baboon ke.binatang2 yang bukan najis berat. hahaha. 

jadi apa motif entry kali nih? ok lah. senanrnye aku nga geram, tapi geram sikit2 je. xbanyak. izinkan aku mencarut ala2 sopan sikit kat sini.  

what de fishcake~!@#$%^&*(

ok cukup. sikit2 je. ape mende aku geram sangat nih. aku geram sebab entah. muahahaha. aku pun xtau ape mende aku geram. sampai air kosong yang aku bawak pun dah habis 350 ml dari 700 ml yang aku bawak. ha... aku geram kat kepala aku yang nga pening2 lalat. aku geram sebab ari ni kene bangun awal. hahahaha. sebab dah dua hari bangun kul7. hari ni kene bangun kul 6. haa. mesti ada yang cakap aku ni ntah apa2 la.. tu pun nak geram. eh suka ti la. ngeh3.

then aku nak cite jugak sal ajl semalam. sape yang tak puas hati dengan result ajl25 malam tadi angkat tangan. eh xnampak la. sila tinggalkan komen kat bawah je la. ngeh3. aku senarnye tak kisah pun sapa2 yang menang. ok la jugak kot ana rafali menang. myb juri nak cari kelainan tuk ajl kali nih. jadi apa2 pun kira ok2 je la result kali nih. hehe. bukan aku xsuka ye. cuma aku lebih suka lau black yang menang. ngeh3. ye betul aku peminat black dalam diam. muahaha. takpe2 ada jugak dia menang semalam. 

then semalam jugak ada perlawanan bola MU vs liverpool. aku xminat bola pun. dah kawan aku dok tengok semalam. jadi aku pun tau la sikit2. dia cakap MU menang. ok la kot. 

ok time tu work. back to the position. hehe.

p/s: ada pegawai dari bank rakyat masuk sini promote kredit card. nama shafik. manisnye muka dia. ehehe. xpuas pandang. hoho. fuh! dugaan~~

2 komen-komen:

Aizuddin Hanis said...

naseb baik xtgk AJL..tgk MU..haha..glory2 ma united

YamMy said...

Amboi.. gatai na. hik3. akak peminat hitam eh. saye pon. eekeekeke..