RSS

18 February 2011

Saya Gagal

hari ini aku rasa macam tak ada mende buat pun. aku dapat kawan baru kat MPM ni. alamak lupa nak tanya nama. hehe. tapi yg aku tau dia duduk Bakri. hehe. ok itu sahaja.

semalam 17hb Februari 2011. aku pergi interview. jawatan pegawai imigresen kp17. masa aku dapat surat panggilan temuduga aku rasa excited la jugak. tapi. bila aku check kat belakang surat tu. ada ujian fizikal la pulak. aku lau bab camtu yang xgemo. dia check penglihatan. aku ni rabun memang tahap serius. lau bukak spec aku memang tak nampak langsung. aku yakin sangat memang tak dapat. tapi dah semua orang suh aku pergi. aku pun pergi la.

maka. nak dijadikan cerita. pagi2 aku dah bangun nak p interview tu. pakai baju sukan. siap cakap ngan atok. lau aku balik ngan pakaian sukan jugak. harap maklum la. gagal. n lau aku balik dengan pakaian baju kurung. 50 % lulus. tapi malangnya aku balik dengan pakai baju sukan. gagal la maksudnya tu. ngeh3.

alamak dah kul 5. time to go home. next entry aku cerita pengalam masa kene ujian fizikal tu ek. daa~~

0 komen-komen: