RSS

05 June 2011

Jumaat Yang Lepas

jumaat yang baru lepas kitorang iaitu aku, makcik aku, dan 2 orang lagi adik aku pergi test skill tangkap gambo. hoho. dan inilah antara hasilnya. hehe. 


dipersembahkan~~~~

arep yang senyum sampai ke telinga lepas dapat jajan

ni aku yang tangkap..nampak gelap ek..masih dalam proses belajar

adik jijah yang ganas

yang ni yan yang tangkap. aku edit sikt supaya nampak lebih best

saja je aku nak tayang muka.hoho

bunga.

pintu masuk ke masjid. pintu ni ngadap ke sungai muar

hai mak incek. nak naik tak?
wow~~ aku membaca di mana-mana sahaja
ini je yang aku rajin nak upload. ada banyak lagi. hehe. cuaca masa ni macam tak cantik sangat nak amik gambo. maka kita tukar ke sesi lain. hehe.

p/s: sambil tengok ayat2 cinta kat tv3. hoho

0 komen-komen: