RSS
Fix_Left

Cik Miza Yang Baik Hati

hari ni cuaca mendung. suam2 je mood semua orang. bangun pun lambat. bangun2 tido je. terus pegi belakang bukak laptop then bukak FB. huh! hampa. campur dengan bosan. semua orang takde. jadi aku pun buat keputusan tuk pergi umah makcik aku. internet kat sana laju sikit. maka. aku datang dengan tujuan boleh download cerita korea secret garden episod 15. haha. sambil2 tu usya blog and layan arep tengok armor hero. haha. 

bila aku dah takde mood nak layan arep yang asyik dengan dunia fantasi dia. aku pun beralih ke YM. buzz kak jah. atau nama sebenarnya Nurhamizah Hazmi. aku selalu panggil kak jah@mija@mija hajmi. hoho. maka. minta tajuk blog kat dia. dia suh buat entry 'Cik Miza Yang Baik Hati'. maka. meh aku cerita mengenai cik mija ni. dia sememangnya dia baik hati. tidak dinafikan lagi. baik hati pun tak macam cik mija. haha. ok itu sahaja untuk hari ini. hehe. sekian jom terjah belog cik mija yang baik hati itu jom. klik kat sini.



p/s: aku hanya ada masa 15 minit nak update entry ni...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 komen-komen:

mizmizza said...

ajiat sangat terharu..hehehe
i luv u so much..muaaahhh

aziati said...

hehehe...