RSS
Fix_Left

Mengapa Dia Begitu??

lalalala....nga mood baik sekarang ni...hehe...tapi jauh di sudut hati aku..ada la rase sikit sedih...nape ye??erm...walaupun mood baik...xsemestinya sedang bergembira kan??tibe-tibe..aku teringat ada la sorang kawan aku ni..dia seorang yg baik la...cume dia ni kadang-kadang aku rase dia macam pentingkan diri sendiri...bukan ape...bukan nak mengumpat..cume nak meluahkan...nak cite kat kawan-kawan kat umah dorang xkenal...erm..aku kenal c kawan yg aku letak name dia L la..L ni lau bab2 cinta memang lemah la..lau kate kasar sket bodoh la..hehe..ops...over lak..

nape aku kate dia pentingkan diri ek...ok..camni...aku penah cakap kat dia aku nak bercinta...dia cakap taknak la bercinta ni(kononnye la)...ok la..aku pun relek la..dok cam ni gak..tak der sape nak pun sebenarnye..hehe..then,tup2 tgk dia dok tangkap cintan ngn sorang minah ni...erm...L ni seorang lelaki..aku pun layan la dia nye perasaan tu...dok ngadu-ngadu sal minah tu itu dan ini...aku tak kenal pun minah tu..macam-macam la dia ngadu...tapi kan bile aku crite sal prob aku dia cam tak nak layan lak..eii...geram betul aku...aku ni tak reti nak ngadu kat mak bapak..jenis ngadu prob pun kat org yang aku tak pernah jumpe..lebih puas aku rase..hehe...tapi dia tak layan lak..mane leh..aku leh je layan prob dia...last-last aku pun cam dah bosan ngn L ni...bile dia ngadu sal prob dia aku tak nak layan...jahat ke aku ek..hehe...padan muka dia..dia ingat dia je ade prob..haahahah...puas hati aku...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: