RSS
Fix_Left

Malaysia Menang..Yay!

yay! malaysia menang. aku ni walaupun xminat kat bola. tapi lau dah orang sekeliling cakap sal bola. aku jadi tahu serba serbi lak. so. otomatik aku jadi minat nak tau. maka, aku pun tengok la sikit2 perlawanan bola malam tdi. aku larat sampai yang seri je. hoho. then aku xtahan sangat. aku nak tido.tibe2 aku minat kat penjaga gol tu. ape ke nama dia entah. fahmi kot. hehe 

bukan pasal bola aku nak cite senarnye. aku nak btau bahawa esok adalah cuti umum. tu yang aku terlompat2 dan terkinja2 kat umah tdi. dah macam ape dah. hehe. jadi, mood keje ari ni pun jadi malas2. eh aku ada belog baru. sila2 la jengah. parutteko.blogspot.com. belog main2 je tu. 

esok cuti apa plannye? aku macam nak p jalan2 la. tapi wang tiada. ngee~~ macam nak p mandi2 kat gunung ledang. tapi macam nk jalan shopping. hehe. nak shopping henpon. haha. henpon aku rosak. yg aku guna skang ni lau orang kol xdgr. nak kene tgk. lau nak lagi best. dekatkan ngn speaker. bila ada orang kol nnti ada bunyi macam gelombang dia tu. hehe. kretip x aku? tapi kretip yg xbagus. haha. ok la aku nak sambung sembang sal bola dengan mereka. hahahahaa!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: