RSS

16 November 2011

Snap..Snap..

sejak akhir2 ni aku suka snap2 guna kamera macik aku. haha. dan aku berazam nak beli satu. yang seken pun jadila.. muahaha. antara percubaan aku adalah seperi di bawah ini. taraaaa...


pre konvo 1.
pre konvo 2.

pre konvo 3.
 gambar di atas adalah sebelum real konvo. kitorang ada buat konon2 shoot. lokasi kat taman seribu bunga. test2 je banyak juga shoot. tapi ni je la yang aku letak.

at afamosa punya dinding.

aku suka kombinasi kaler dia.hehe

at dataran pahlawan.

beg konvo aku dengan bear yang wani bagi.hehe

rakan yang banyak bantu aku dalam arena shoot menshoot ni. hoho

3 komen-komen:

mizmizza said...

yes...ada gambar aku jgk..hehe i like..

aziati said...

xsempat nak kredit kat para model~~hehe...

mizmizza said...

nnt kalau nk cri model tuk b'gmbr aku anytime on..hehe