RSS
Fix_Left

Hari Ke Lima

semua tanya aku macamana dengan kerja? ok x? suasana macamana. bagi aku ok je. yelah baru 5 hari kan. lainlah kalau dah sebulan kerja. tapi tengok staff kat sini semua ok. so aku simpulkan semua ok2 je la..

hari first aku datang (masa interview) aku dah tertarik dengan design office ni. ada hiasan ayat kursi. orang lain nampak biasa. tapi aku yang sebelum ni banyak kerja dengan orang cina aku rasa tenang. 

then hari first aku masuk kerja. aku diperkenalkan dengan semua staff yang ada masa tu. ok masa ni aku boleh kira berapa orang yang ada ye. semua sekali ada dalam 5-6 orang. dari tingkat 1 sampai 3. haha. yang lain mana? depa pergi site. dengar pergi site aku dah terbayang eh macam arkitek plak. tehee. 

then aku dapat meja ngan pc sebijik. petang sikit bos datang. tanya aku. eh praktikal ke? aku geleng2 kepala. dia tanya staff ye? aku angguk2 kepala. then dia tanya projek apa. projek?? apa mende projek aku ni? aku tak tahu projek apa. sebenarnya puan nora iaitu HR kat sini dah bagitau projek aku dah. cume aku lupa. yelah2 mengaku la melayu mudah lupa. tehee. then bila dah tahu projek bermula lah kerja2 aku.

sekarang aku pun belum start buat kerja. maka. mari kita berpoco2. hoho

babai.

p/s: tak tahu status aku sekarag. kata ada meeting. tapi dah hari ke5 xnampak batang hidung meeting pun. tidak mengapa. saya suka. tehee

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: