RSS
Fix_Left

Khamis

yay!..dah jumpa khamis balik..hehe. semalam hari wilayah. maka cuti. so ari ni datang kerja dengan perasaan yang sangat malas. lagi2 la pulak esok jumaat. mood nak balik je la. haha.

so. harap2 hari ni bertambah baik dari semalam. bila fikir kene pergi subang jaya. aku jadi sangat la malas. bukan sebab kerjanya. sebab jauh. aku ni mana tahu jalan area sini. kan best kalau ada kawan pergi sana. hoho. ni baru betul2 mencabar ni. tu la masa interview hari tu gatal cakap nak kerja yang mencabar. hehe.

apa2 hal pun harap2 aku boleh buat yang terbaik. untung2 boleh jalan2. hehe. huh! jalan2 sorang2. memang tidak seronok. 

ok. selamat memulakan kerja! fighting!

p/s: teruji dan teruja. dua2 sekali.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: