RSS
Fix_Left

Warna Apa Yang Anda Suka?

hai. apa khabar semua? sihat? semalam cuti pegi mana? jalan2? dok umah? hehe. aku sabtu p melaka n ahad p jalan2 ngan mak aku. shopping. hoho. beli kasut. hehe. 

so. balik ke topik yang diatas. warna apa yang kamu suka? warna warni? hehe. aku suka kaler yang lembut. teringat ada sorang akak tanya aku warna kegemaran aku. aku pun terdiam sekejap. aku baru sedar. aku tak tau warna kegemaran aku. hehe. semua kaler aku suka. lau pakaian aku suka kaler gelap2. sebab aku gemuk kan. maka aku kene pakai warna gelap. tapi gelap xnampak menyerlah kan. nampak suram. tapi aku kan memang low profile kan. hehe. 

kebanyakan pakaian aku kaler itam. tapi tengok jugak. lau ada yang cantik2 aku pilih la kaler2 sikit. orang kata warna melambangkan keperibadian kita. warna juga mainkan peranan dalam hidup kita sebenarnya. warna jugak boleh buatkan mood kita jadi berubah. betul tak? ini pendapat aku je. aku ni bukan tahu sangat pasal kaler2 ni. 

maka aku akan menukar kaler pakaian aku pas ni. akan pastikan banyak kaler yang best. hehe. ikutkan aku banyak jugak barang2 yang kaler hijau. tak kisah la hijau muda ke hijau tua ke hijau tahi lembu ke. haha. tak lupa juga warna purple. dan diikuti kaler pink. 3kaler ni selalu gak jadi pilihan. eh tak lupa kaler coklat. tapi coklat tengok jugak. ada yang cantek2 je aku suka. 

kenapa aku suka kaler hijau? sebab cantek. sejuk. semulajadi. 

kenapa aku suka kaler purple? sebab cantek jugak. ceria. lembut. akan tambah mood ceria. romantik~~

kenapa aku suka pink? sebab cantek lagi. hehe. feminin. tapi kaler ni tak sesuai ngan kulit tangan aku. tangan aku gelap. tangan je yang gelap. haha. 

jadi, apakah warna yang jadi pilihan kamu semua? hehehe.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 komen-komen:

Anisa Hang Tuah said...

saya suka warna hitam juga
(:

Siti Mariam Mohd Yusof said...

sy suka purple...(^_*)...cantik sgt...

Ichi said...

sy suke merah. merah. :)