RSS
Fix_Left

Nur Kasih The Movie

hari sabtu yang lepas iaitu pada tarikh 21/5/2011 aku pergi tengok wayang ngan mak dan adik2 aku. firsttime kot bawak mak jalan2 tengok wayang. hehe. aku memang nak tengok cite nur kasih tu. sebelum pergi tu dah bape kali entah aku tengok kat website GSC cite tu ada pukul berapa. plan memang nak tengok malam pun. sebab siangnya mak and adik aku busy sikit. hoho. 

maka, dipendekan ceritanya, kitorang pun tengok kat GSC AEON bandaraya melaka. kebetulan terserempak ngan kak shida and yam. hehe. nasib baik aku tak tunggu lama sangat nak tengok cite tu. sampai dalam kul 7. solat magrib and makan2. sempat pulak tu pergi daiso. hehe.. beli mende ni. 



lain kali je la aku cite sal mende ni ek. hehe. movie start kul 930. semenatara tunggu snap2 gambo jap. hehe. 






ok. sekarang baru aku nak cite sikit je sal cite ni. hehe. overall cite ni agak touching jugak. aku ni jenis susah nak nangis lau tempat yang ramai orang ni. tapi bile tengok cite ni. macam nak nangis juga. tapi tak keluar pun air mata. cume bertakung je la. hoho. dalam cite ni takde watak2 yang antagonis. mengisahkan pasal adam dan nur. halangan yang dorang hadapi. aku bagi 4 bintang dari 5. hehe. kenapa 4? aku pun tak tahu. tak berani nak bg 5 la. hehe. 

akhir kata, aku sayang mak aku lebih dari aku sayang kamu semua. hehehe. babai. 



p/s: kain felt aku jadi tunggang langgang lepas tu. haha.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 komen-komen:

Ichi said...

ati beli ape tu?

aziati said...

kain felt...nak berkraft tangan~~hehehe