RSS

07 March 2012

Pindah

sejak2 aku pindah kat Jalan Puchong ni. aku macam rasa lain je. kena bangun awal. kena siap awal. tunggu bus. sesak2 dalam bus. tunggu lrt and sesak dalam lrt pulak. berubah sangat.

and bila dah sampai opis tiba2 kena pegi subang pulak. erk! memang letih la. bukan setakat letih duit abis kat public transport je.

aku tiba2 jadi rindu kat family aku. dengan mak yang belum keluar wad lagi sampai skang( saat aku taip post ni la). semalam aku tanya adik aku. berapa dah kencing manis mak. 23! hey! mak makan apa sampai naik banyak camtu? nasi lemak. erk!

bercerita mengenai umah sewa aku. blok tu sebelah je dengan masjid. dan umah aku berada di tingkat 14. ada lift.pheew~ 

dan area situ memang banyak bus. dan area jammed jugak. huh! nasib baik next week aku start bawak motor. erk! terbocor lak. hehe. nanti la cerita. belum ada mood.

so. tiap2 pagi aku akan ke opis dengan muka yang kurang senyuman dan sejak2 akhir ni pula aku asyik rasa berdebo2 je. huh! don't like this feeling. syuh2!

dengan ini aku istiharkan minggu ini adalah minggu yang entah. yg tak ada perasaan kot. fullstop.

p/s: dia dah tak nak ketawa aku pun tak boleh nak senyum. 

2 komen-komen:

Anisa Hang Tuah said...

bestnya dkt dgn masjid!

aziati said...

tu la best..bukak tingkap nampak masjid kat bawah. azan pun dengar.sekaligus boleh mengejutkan kita solat subuh..