Nuffnang Ad

08 January 2013

Imbas..imbasan

hahaha.. tetiba aku rasa nak baca blog aku masa mula2 aku berkecimpung dalam dunia belog ni.

macam entah apa2 entah. sungguh memalukan. nak buang post2 semua tu macam sayang. sebab boleh tengok perubahan dari masa ke semasa. hehe

itu sahaja..sekian.hehe

2 comments:

mizmizza said...

sama la..rasa segan je bila baca blk..hehe tp itu sume kenangan, mcm diari la kn :D

Aziati Zolman said...

hehe..tu la...camne entah nak hidekan...xnak buang tapi nak hide je..hehe

Jalan jalan Kuala Gandah

Ahad yang lepas kami anak beranak berjalan tengok gajah. kat Kuala Gandah,Lanchang.  masuk free,itu yg kita mahu. yeaah! dan boleh...