RSS
Fix_Left

Nakal Tau

kamu ni nakal tau sayang. eii. cubit kang. aww. haha. tak bleh blah betul ayat aku tu. ni kes semalam la ni. sewel dah aku. sikit je la. semuanye tak mo layan aku semalam. huhu. fes thing. dia xmo layan aku. seken thing. kene tinggal ngan bus.aku dah la tunggu hampir 20 minit kat situ. tanpa segan silu dia lalu je depan aku. ceh. nasib baik ada moto. dah satu keje aku naik balik. huh! ketiga pulak. chrome aku asik prob je. kang aku majuk p mozila kang. kesimpulannye semalam adalah hari orang tak nampak aku. adakah aku telah menjadi halimunan?hoho. 

its ok la. i tak kisah pun. ops. ber 'i' lah plak aku. nyampah tau. hoho. ape aku nak merepek ari ni ek?aku dah lama tak berblogwalking. aku rasa malas sangat2. mana yg sempat je la aku pegi. aku lau dah baca blog orang memang lama. lau boleh nak habiskan baca satu blog tu sampai habis. jadi memang tak sempat nak blogwalking banyak2. hoho.

masa raya aritu. aku p beraya umah jiran2 umah atok aku. ada sorang mamat ni nampak berisi. aku cakap dalam hati sape yg gemuk ni? ada ke cucu dia yg gemuk. sekali tengok betul cucunya. memang dah gemuk sangat. dulu hensem. kurus. huish semangat. dan sekarang dia dah kawin dan sudah mempunyai 2orang anak. hoho. best tak? dah la muda dari aku. ada 2orang anak pulak tu. mana boleh jadi ni. aku bile lagi beb. haha. 

sebenarnye aku tak tau nak update post ape. tu yang mengarut je nih. dah la. cau dulu la. aku nak masak. haha. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 komen-komen:

YamMy said...

... wa. masak seyh.

Ichi said...

awak masak ape?