RSS
Fix_Left

Hey You!

lama aku tak membebel kat sini. eh lama ke? haha. baru dapat password wireless. so,memang laju aku tekan blog aku ni. ikut hati,hari-hari nak update blog. tapi,tiap kali aku tekan new post. aku pandang je. tenung sampai tembus kot. tehe.

ni cheq nak habaq mai ni. aku macam nak sambung belajar la. apa pandangan kawan-kawan?plan macam ni, lepas habis contract kerja , aku sambung belajar. tak jauh. UTeM je. haha. macam layak je aku ni. haha. aku dah tengok syarat2nya. ikutkan lepas. tapi aku risau aku tak dapat bawa. ok. yang ni tolak tepi dulu.

semalam aku fikri fikir punya fikir. aku rasa boleh ke aku duduk lama kat KL ni? kena buat semua sendiri. macam nak suruh mak datang sini. boleh tidur peluk-peluk. haha. yang bestnya duduk sendiri ni, berat badan aku dah semakin kurang. agak-agak hujung tahun ini boleh tak aku pakai kebaya? haha.

sebenarnya apa yang aku nak taip entah kat sini. tak ada motif langsung. so.terima kasih la kerana membaca. tehee.

p/s: macam2 aku fikir sampai tak terfikir.sekian

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 komen-komen:

Rashidah said...

weh, dah kurus ke? upload gambar baru!!! pelizz!!!!!!!!! hahaha

Aziati Zolman said...

haha..kurus la sangat..cume berat badan je yang turun..tapi bdan tetap sama..huhu