RSS
Fix_Left

Hero Lagenda

hai kawan2.. cenyum~

sebelum ni aku ada post entry pasal si dia kan. ini ada lah lanjutan dari entry tersebut. haha.si dia ni hitam manis. dia start dari J. hehe. guess what..come on...let's guess..
|
|
|
|
|
ok. taadaaaa...

 



ini lah dia. abaikan kotak yang ada kat tayar tu. haha..

ini lah dia sidia yang selalu menemankan aku untuk meng explore jalan kat KL yang 'fun' ni. walaupun hanya motor. ianya sangat berguna.even orang lain akan lebih memandang kereta. aku tetap memandang motor. haha. moto ni dah lama dah aku aim. err..aku suka yangmahal YAMAHa je. haha.lepas ni dalam setahun dari sekarang. maybe aku akan beli kereta pulak. eh..nanti la dulu. kereta mahal la. hehe.

maklumat lanjut mengenai motor aku.

no plat: JNL 1651
kaler : hitam campur warga emas2 sikit.
tayar: ada 2 je. xde lebih.
status: sudah berpunya..
tarikh berpunya: 28 Feb 2012.(nasib baik 28 Feb, kalau 29 Feb xdapat nak anniversary tiap2 tahun.haha)
minuman kegemaran: minyak petrol ron 95. 97 xmampu sgt.
makanan kegemaran: setakat ni xsuka makan apa2 lagi.
hobi: suluh jalan.
cita2: nak jadi macam tranformers.
falsampah: jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri.

p/s: lama perap~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 komen-komen:

neena's blog said...

hensem hero kau .. bile agak2 dpt kenyit mata ngn die .. tehee~