RSS
Fix_Left

RMK

mari kawan-kawan semua. baca entry aku yang ini. hehe. hari ini hari isnin maka mood keje suam2 kuku je kan. haha. aku pun sama. even, partner aku datang tadi pun dia tak banyak cakap. so, aku pun senyap je la. monday mood. hey. aku baru nak guna dashboard yang baru ni. ketinggalan betul aku. haha.

minggu lepas, partner aku ni dia ada tanya sal RMK. FYI, dia dari India. so, bila dia tanya pasal itu sepatutnya aku boleh jawab dengan jayanya. simple je soalan dia. RMK ke berapa sekarang. aku teragak2. dia dengan yakin jawab RMK10 dah skang. aku terus google ke. ye betul. dan2 tu la jugak aku nak baca pasal RMK10 tu. haha. segala perbualan dalam english. english aku biasa la. hancur!

kesimpulan dari cerita aku ni. jangan sampai anda tidak tahu hal2 yang senang begini. hehehe.

p/s: semua orang buat hal masing-masing. aku pun documentation dah siap. maka, relex sekejap.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: