Nuffnang Ad

30 April 2012

Gongak

wey, nak tahu tak? tadi kan aku pegi keje jalan smooth je. best gileeeee wa cakap lu. ops! hehe. biasa la. bila public holiday jatuh pada hari selasa. isnin mesti gongak. ikutkan hati aku. aku pun nak cuti gak isnin ni. tapi aku fikir. aku ni baru je keje. tak kan dah nak minta cuti. aku kena tunjukkan prestasi yang baik. hoho. baik kan aku? hehe

ok. tu je aku nak bagitahu korang semua. haha. 

p/s: anas mentor tu cute pulak aku tengok. haha

No comments:

Jalan jalan Kuala Gandah

Ahad yang lepas kami anak beranak berjalan tengok gajah. kat Kuala Gandah,Lanchang.  masuk free,itu yg kita mahu. yeaah! dan boleh...