RSS
Fix_Left

Bercakap Dengan Robot

hai kawan. apa macam hari ini? ada baik ka? isnin kot. semua macam blur. aku pun pergi keje pagi tadi masuk kul 9suku. ah! aku memang selalu datang ikut suka. balik pun ikut suka. korang ada? haha

ok berbalik dengan tajuk. disebabkan projek aku dah siap. sekarang tinggal maintenance je. so if ada problem baru la aku kelam kabut cari jalan penyelesaian. buat masa ni semua problem aku boleh handle dengan jayanya. haha. belagak kan aku? ok fine. eh tajuk. disebabkan tak banyak keje. aku habiskan masa terluang di site dengan membelek blog kawan2 aku. ekceli dah lama dah aku jumpe entri si echa ni. pasal simsimi. tapi baru sekarang aku nak cube. then apa lagi. tepek je la sini. haha. silakan baca.

edisi berkenalan. yang akhirnya perbualan kecundang  ke laut.

kali ni dia mintak maaf. teringat nabil.

edisi gatal yang tak berapa nak jadi.
edisi bau ketiak
setakat ni aje la aku pastekan kat sini. banyak lagi perbualan aku dengan robot ni. semua merapu meraban. maklumkan bosan. nak chat tak ada kawan. ngan robot pun boleh la. layan~

eh kejap. bukan aku tak ada kawan. ada. ramai. saje je buat2 tak ada kawan. boleh? tak boleh eaaa?

mahu cuba..ini dia link ----> klik sini

ok daaa~

p/s: jangan ingat aku macam ni, aku tak pandai masak. hey! aku tahu la. masak air.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: