RSS

07 May 2012

Hilang

isnin. biasala. mood pun suam-suam je. walapun sekarang ni sejuk gila. hujan pagi2. redah hujan. nasib baik hujan tak lebat sangat. 

terfikir untuk beli kereta. tapi aku melihat dari sudut kemampuan aku dari segi wang. memang tak mampu. motor pun ok kan. setakat hujan. apa ada hal. redah aje la. baju hujan kan ada. 

sabtu lepas schoolmate, sazlina datang KL. dari JB. round2 KL. pergi masjid jamek la je la yang boleh aku bawa. plan nak pergi macam2 tempat. tapi kekangan dari segi masa. malam pergi Mid. tengok movie. serius aku nak sangat  tengok the Avengers. tapi......ada kul12 lebih. tak nak ah. nanti malam sangat plak balik. then tengok la baik punya budak. serius aku tak tahu motif cite tu. hoho. tapi boleh la buat aku gelak sikit. haha. ricky mati!

esoknya teman schoolmate juga, dayana pergi shah alam. adik dia nak grad. teman dia bawa kereta. dia baru beli kereta dan belum pernah bawa kereta jauh2. so. aku ni sebagai co-pilot la. muahaha. eh!

then apa yang hilang sebenarnya. aku tak hilang apa2 pun. hehe. sabtu dan ahad aku hilang rasa bosan. hoho..

thats all!

notakaki: jangan asyik nak merungut! bersyukur..

3 komen-komen:

annur fitrah said...

aku ingat hilang motornya...nak kena semelih

Aziati Zolman said...

choi!

neena's blog said...

ricky .. mati ! itu je yg aku dpt tangkap . hahaa