RSS

08 December 2010

Lama Gila Tak Update

peeergh!! lama gila aku tak update belog syok sendiri aku nih. hoho. bukan apa laptop aku tuh kenapa entah. dia tak kerjasama ngan aku dah. merajuk pasal apa pun aku tak tau. ni pun aku guna pc kat tempat praktikal aku. woohoo. aku dah praktikal beb. tempat dirahsiakan. ngeh3. tidak mengapa. lama2 kang korang semua tahu la. haha. pc kat cini pulak RAM agak rendah. memang slow je. jadi nak belog walking pun macam malas je. nasib baik internet ok. hehe.

beberapa minggu ni aku merata gak la jenjalan. hehe. melancong dengan cara yang jimat. biasa la dah ujung2 tahun ni memang ramai yg kawin. seminggu yang lepas sepupu aku kawin. dok kat perak. ada la dalm 3 malam kat sana. hoho. then ahad yang baru je lepas ni atuks n makcik aku balik dari haji. p jey bee pulak. then isnin yg baru lepas ni pulak p penang pulak. muahaha. memang merayau je la aku nih. 

haa.. nak cerita sal apa lagi nih ek? ha. semalam aku dapat tau kawan aku sorang ni appendix. baru je kene operate kaki. skang operate lagi. kesian dia. lau ko baca kan cik mie kan. aku nak ucapkan selamat menempuhi hari2 yang ceria. haha. tamemasal kan? haha.

dah tade mende aku nak cerita dah. gambo aku jenjalan nanti la aku letak. sebenarnye tabawak pendrive nak upload. hehe. ok babai..

2 komen-komen:

Ichi said...

lol...hahahaha..
lawak hokeh ayat "sebenarnye tabawak pendrive nak upload"

Aziati Zolman said...

hahaha...gambo p perak...kat dalam pendrive...hehe