RSS

15 December 2010

Layan Dangdut Sebab Sangap Banyak Kali

boleh la boleh..datang ke rumah ku..asalkan kau jumpe dua orang tua ku...~~~~

haha. berdangdut lak aku kat opis ni. muahahaa. gile ngantuk wey. start2 pc je terus aku menguap. entah bape juta kali entah. cakap sal menguap ni. teringat aku mula2 masuk utem.aku lau menguap sebut sangap. dorang ni lau perkataan sangap ni lain. aku pun mula2 tak paham. lama2 dah paham dah. adooow. pela.

woo. ari ni dapat makan free lagi. laksa johor. walaupun aku tak bape makan laksa. disebabkan keadaan yg sejuk dan makanan depan mata. makan je la. bila sejuk memang lapo la. bila my stomach dah full mula la ngantuk. dah la memang ngantuk. muaha. jadi ari ni pandang pc dengan pandangn yang sifar. hoho. orang datang cepat2 bukak localhost. muahahaha. konon2 buat keje. padahal hari ini satu keje pun tak jalan. 

petang ni ada senam jrobik n poco2. peeergh. petang2 waktu nga panas lak tu. nanti kulit aku yang hitam ni bertambah hitam la. camne nak konvo tahun depan. hoho. 

waktu lunch pun dah habis. apa lagi pura2 buat keje la wey. ngeh3...

0 komen-komen: