RSS
Fix_Left

Virus Shortcut


aku xpaham senarnye virus shortcut ni. bukak pendrive je ada shortcut. haramjadah. bila orang tanye aku konon tau. then bende tu hilang. mereka aku kata aku terror. padahal aku cume delete je. mende tu akan ada lagi rasenye. hoho. so ada sapa2 yang tau camne nak buang permenant virus ni kat dalam pendrive. sekian terima kasih

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 komen-komen:

[CoRn_HeLiuS] said...

klu nk folder yg kne shortcut tu leh bkk g kat tools>>folder options>>view>>mark kat do not hidden files and folders...
pastu copy la dok. tu ke mne2 n then format je pndrive tu....sekian...
*tu je yg sy prnh try wat...klu kne kat laptop kne g format laptop sbb virus tu bhye jgk....

Aziati Zolman said...

owh macam tu ek..tq2...membantu jugak ni..hehehehe

HaNTwO said...

format je balik pendrive tu..sebelum tu backup data kat pendrive abis citer :)