RSS

13 December 2010

Nak Masuk Minggu Ke Dua

seminggu yang lepas aku start praktikal. minggu ni nak masuk minggu ke2. hasilnya? aku dah update 2entry. haha. nak kata busy tade pun. nak kata tak busy. ada la sikit2. aku dah dapat tugas. buat sistem pengurusan maklumat. start dari zero ok. tapi ape yang aku dah buat setakat ni? hanya create database je. belom design lagi interfacenye. sebab dreamweaver taleh nak install. ingatkan nak format laptop. then nak install la semua2 yang perlu. tapi tersalah beli installer. haha. jadi kesimpulannye lom jalan lagi la keje yang aku kena buat nih. huhu. 

jadi tanpa membuang masa. sambil search installer dreaweaver kat google. aku bukak la facebook. hoho. hasilnya. ada 2orang rakan sekolah aku akan melangsungkan perkahwinan mereka pada masa yang terdekat ni. n lagi sorang dah bertunang. bila ujung2 tahun ni memang ramai la yang nk kawin. esok aku kawin aku buat tengah2 tahun. hahahaa. ujung tahun musim ujan. tengah tahun musim apa ek?musim salji x ek? haha. 

jadi kepada kawan2 aku yang nak kawin tu. selamat pengantin baru ek. bulan madu nanti ajak la aku sekali. hahaha. korang nak hadiah ape? cakap je. aku beli dengar. hoho

0 komen-komen: