RSS
Fix_Left

Student kan?

kenduri dah abis. nasi ambeng pun dah habis. tapi hari ni macam lapar nasi ambeng lagi. erk! 

semalam pergi kedai spek mata nak buat lens. poyo! then akak kedai tu cakap kitorang ni student lagi. bangga la sekejap then dipikir2 kembali. maybe sebab gaya kami yang tak macam orang bekerja. simple. tshirt and track suit. kazen aku plak pakai beg yang sandang belakang tu. memang macam student la kot. hoho

aku lebih suka pakai tshirt and jeans je kalau pegi kuar. sebab simple. tak payah gosok2. tudung plak lagi simple lagi bagus. hehe. tapi tade la sampai pendek beno tu. 

aku sedang belajar pakai handbag. errr...kena belajar jugak ke nak pakai handbag?muahaha

p/s: perjalanan balik kampung aku jumaat lepas penuh dengan kesabaran. fuh!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: