RSS

01 June 2012

Pantang Nampak

tak tahu kenapa. mengapa. bagaimana. dimana. aku pun macam dah kekok nak cari idea berblog. err. yang sebenarnya aku sememangnya tak pernah ada idea yang bagus tuk blog aku nih.

sejak akhir2 ni. aku memang kurang ada mood. kurang bercakap. kurang makan. macam2 kurang la. tapi berat badan still tak ada kurang. err.

hasil kebosanan menghadap kerja
jumaat. arini dah 11 Rejab. dah habis ganti puasa? cerita pasal puasa. semalam aku buka puasa dengan maggi kari akibat ke'busy'an aku yang dibuat2.

bila dah masuk Rejab and seterusnya Syaaban. kampung aku ada buat kenduri. kenduri ni memang selalunya sebelum Ramadhan. kenduri tahlil. bila kenduri ada la makan2. johor dan nasi ambeng. tak lari jauh.

p/s: tiba2 lapar nasi ambeng sekarang ni.

2 komen-komen:

Ichi said...

pergh. lagi mau cite nasi ambeng la time ni. kan dah mengidam. adeh. mana nak carik sesedap di Johor kat Melaka niiiiiiiii?????????? T_T

Aziati Zolman said...

meh datang kenduri umah atok saya di Muar...meh2...sabtu ni..