RSS
Fix_Left

Simple

yay. esok cuti. haha. start2 entry je terus nak cuti. pehal? 

aku cuma nak pointkan kat sini. aku suka baca belog yang simple dan mudah untuk dibaca. dan tidak banyak iklan.hoho

simple maksud aku. yang tak banyak gadjet yang merimaskan. hey! dulu aku pun ada pasang gadjet kelip2 kat tepi2 tu. tapi.....aku dah buang. dah tak ada. sebab aku rasa rimas. aku sendiri tuanbelog pun rasa rimas inikan orang yang TERsinggah belog aku kan. hehe.

lagi best kalau tak ada lagu. tehee. sebab aku suka pasang lagu kat laptop aku. then tibe2 bila pegi ke belog yang ada lagu. aku terpaksa la cari punca lagu tu dan padamkan terus semua belog2 sebab aku tak dapat detect belog mana yang pasang lagu tu. huhuk 

mudah dibaca. yang tak berbelit2 untuk dipahami. ok. aku punya belog pun memang selalunya banyak karangan dari gambar. haha.

yang lagi best. aku suka baca belog yang ada komik/gambar. hehehe. aku sanggup baca entry dorang dari awal pembabitan dalam dunia belog sampai yang entry latest. seronok baca hasil karya orang seni!

p/s: aku tak pandai nak berbudi bahasa sangat. terjah je kalau nak cakap. maaf kalau ada yang terasa. aku tak ada niat nak sakitkan hati sesapa. sorry~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: