Nuffnang Ad

11 February 2010

Planning...



Planning cuti raya cina ni nak cameron highland...bestnya...sy sgt tak sabar...
ehehehe...Jalan-jalan dengan Makcik sy la...nanti mesti ada arip...rindu sama kamu la arip...sudah byk rambutkah kamu??ehe...

so...tunggu je la cuti nnti...sama ada plan ini akan berjaya atau tidak...haha

2 comments:

Ichi said...

Silalah belikan saya bunga ros banyak2..
kalo boleh saya nak semua warna.boleh la erk?
kalau xnak bagi banyak, 5 kuntum pun bolehlah...
boleh ea...yeay2! dapat bunga! hehe

ajieyatie said...

ehehe...insyaAllah...sy akan cube belikan untuk akak...ehehe..apa sahaja untuk akak...
yng lain2 xdpt ye..hanya kak shida...ehehe

Jalan jalan Kuala Gandah

Ahad yang lepas kami anak beranak berjalan tengok gajah. kat Kuala Gandah,Lanchang.  masuk free,itu yg kita mahu. yeaah! dan boleh...