RSS
Fix_Left

Taman Seribu Bunga

Hari ini adalah hari selasa..bersamaan 11 haribulan 5 2010.
Kami ada seminar PSM 2 pada hari ini...
Sesudah selesai presentation...(aku tak present pun)..kami pergi jalan2 ke Taman Seribu Bunga...

Cuaca memang sangat baik...panas+silau.
Dan sangat sesuai la bergambar...muehehehe...
mari kita lihat gelagat kami di Taman 1000 Bunga..cukup ke 1000 entah

pengembaraaan bermula....Jom Jalan2 di Taman Bunga

main cop2 tiang2...tidak kelihatan muka kami...hehehe...

air pancut di belakang..hehehe....

si tudung pepel(echa)..si tudung krim(miza)..si tudung pink(wani)..si baca doa(paizah)...

gadis melayu yang sopan2 belaka...muehehehe

mari kita belaja melompat kawan2....mulakan lomptana pertama....

lomptan ke berapa kali entah..baru la nampak macam lompat...mueheehhe...I yang snap...

lompat lagi tinggi ye anak2....macam2 gaya la..hehe

alamak..muka i golap gulita....xpola..hehehe

dihadapan contoh rumah melaka....comel je rumah nye...tangga batu tu menandakan ianya adalah rumah melaka..muehehehe

ish2....kene buli dengan cik echa...hehehe

susana rumah kampung yang permai....hehehe

mari kita duduk atas tangga ini...then posing la...hehehe

dijalanan....nampak x orkid putih ni...beautiful...

ini adalah gaya orang yang baru first time mengenali bunga orked ye....

berada di gurun sahara...

nyorok2 di pohon buluh betong...ehek

KAMI BERADA DI TAMAN SERIBU BUNGA!!!!!!!!!!!!!!



sekian sahaja lah gambar2 kami di Taman Seribu Bunga...
^_^

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 komen-komen:

Ichi said...

oh oh oh!
ini macam nak kene pegi nih!!!
bile lagi nak pegi?
nak ikut. kene ajak adik2 lain nih buat program kat sini! ;p

ajieyatie said...

hehehe..jom la kak kite p ramai2 kat cni..macam sesuai wat program kat cni....hehehe