RSS

24 April 2010

Betul Katanya

Betul la..
bila difikir2 kembali..
untuk melupakan seseorang ...
kita kena tutup pintu hati kita untuknya...

Saya akan tutup pintu hati saya untuk kamu ye wahai encik...
tiada apa2 diantara kita...
saya sudah mula bosan dengan permainan yang dimainkan oleh segelintir orang seperti kamu...

Tiba2 hari ni buka FB dia...bosan je tgk FB dia...tak menarik...(
hahaha..saya memang sudah remove dia dari fren list dengan serta merta apabila dia memberitahu dia sedang bahagia...
jadi saya tidak diperlukan lagi...
dan dengan serta merta saya sudah padam segala2 mala yang ada nama kamu ditelefon bimbit....
dan segala gambar2 yang ada dikomputer riba ini...memang dah totally hilang dari ingatan aku..
lau ada alat yang boleh menghapuskan ingatan tentang seseorang...boleh bagi kepada saya tak??hehehe

Ok...saya memang dah tidak mahu dia....
benar2 tidak mahu dia...
memang betul2 ni....walau macam mana pun dia...saya tetap tak mahu dia...
kerana....dia telah buang saya....
betul...tak tipu la...saya tak mahu...tak mahu la...

Pergi kau jauh2...aku tak mahu kau lagi la..
aku dah tak sayang kat kau lagi..
aku dah tak suka kat kau lagi...
aku dah rasa bosan dengan kau...
aku cuma sayang dia saya...

Selamat datang cinta baru...

--sekian--

0 komen-komen: