RSS

09 August 2010

Pesta Konvo + Jom Heboh

malam sabtu hari tu aku pergi jom heboh dengan kak shida. sebelum tu dah berkira2 dah. nak tengok cerekarama je kat rumah. tup2 kak shida mesej. terus la aku nak ikut p jom heboh. hehe. dah malam tak ada apa2 sangat. tapi banyak jugak la aku beli. hoho. nak tengok? meh aku tunjuk.
hasilnya..wang sejumlah 60 aku habis. ngeh3
meh aku senaraikan apa yang aku beli.
  • mister potato = rm10
  • oat = rm10
  • sabun pencuci muka analisa =rm25
  • selendang = rm7.5
  • jam tangan = rm10
jumlah kesemuanya rm62.50. hoho. nasib la dalam dompet aku ada rm60 je. lau ada rm100 mesti habis juga. hehehe. tak pe. dah beli. tak boleh nak menyesal. hehehe...nak ajak budak tu, dia dah tak nak layan aku dah. tak pelah. orang lelaki bila dia dah suka kat seseorang tu. orang yang sebelum tu,dia tak amik port sangat pun. ops. ada lelaki yang terasa?hehe. saya cume tujukan kat dia je. bukan kamu. hehehe. nak buat macam mana saya cuma dapat band 2 je. hehehe.


hari ahad pulak pergi ke pesta konvo. sekali tengok kawan2 saya konvo la. banyak bunga yang kitrg beli. sampai ada orang nak beli kat kitorang. hoho. ada sorang makcik tu tanya aku. "dik, bunga ni bape dik?". aku jawab. "bunga ni bukan untuk dijual makcik." hehehe. dia pun sengih lalu berlalu dari situ. then ada sorang pakcik ni pulak yang datang. tanya mende yang sama. haha. then aku jawab mende yang sama. haha.

sambil tunggu dorang kuar dri dewan. aku tengok battle of the band, best2. tapi tengah2 tu hujan. nasib kami dapat duduk kat dalam khemah. hehe. sampai la hujan berhenti. tak sempat pun nak tengok sapa yang menang. huhu.

itu lah alkisahnye. hehehe. seronok ke baca?aku dah ketandusan idea la nak update blog. huhu.

p/s: aku nak gelak. tapi tak tau nak describe kenapa aku nak gelak.hehehe

4 komen-komen:

amira said...

wah..sakan ye..~~

Aziati Zolman said...

hehehe...xsengaja nak sakan...ngeh3

green carpet said...

pesta konvo mne? ukm gak ke?

Aziati Zolman said...

pesta konvo kat utem...hehe