RSS
Fix_Left

Ahad Yang Lepas

hoho. ahad yang memang penuh la. sebenarnye aku bajet hari ahad adalah hari yang aku boleh relex kat rumah dari pagi sampai malam. tapi ahad hari tu aku bangun pagi semata2 nak beli printer. dalam kul 11.30 pagi juga la masa tu. then pagi tu jugak kena marah. kecut perut wo. dalam kecut perut tu aku buat muka relex je. sebab aku tak nak masuk dalam pc fair tu sorang2. aku tak biasa la. lau ada kawan baru la best. dengan masalah parkingnye. memang tegang la keadaan masa tu. balik dalam kul 12.30 tengah hari , balik beli printer terus balik rumah. bajet dah tak ada apa nak buat dah. tup2 plan p dataran pahlawan dalam kul 2 lebih lepas solat zohor. aku tak shopping apa2 pun. aku cume beli donut dari big apple. bagi kat mak aku. shopping dan round2 lama jugak, dalam kul 6petang balik umah. balik2 je mak aku dah sampai umah aku dah. petang tu mak aku datang aku bagi la satu kotak donut yang ada 6 tu . ngee. then mak aku dah balik aku pun p pc fair semula selepas solat magrib. balik dari pc fair dalam kul 8 p makan. sebab perut dah masuk angin. hoho. dalam kul 8.45 aku gerak p perjumpaan silat pulak. balik dalam kul 12. baru la aku boleh duduk kat depan laptop aku dan tilam aku. ngee. walaupun nampak macam tak penat. tapi bagi aku boleh membakar kalori jugak la. ngee. sebab banyak jalan kaki je. ngee. bile agaknye aku nak bakar kalori lagi ni ek. hehehehe......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: