RSS
Fix_Left

Setiawangsa Ke Subang Jaya

sabtu ari tu aku try test la ke subang jaya. nak kira masa dri setiawangsa ke subang jaya amik masa berapa lama. bila dicongak2 ada la dalam sejam setengah jugak. tu belum kira tunggu bus lagi. mau 2 jam kot. nak tak nak aku memang kene cari umah sewa berdekatan area sana atau aku kene bawak moto. pergh bawak moto kat KL. macam aku tau jalan je kan. tapi lau nak banding moto ngan kete aku pilih moto rasenye. aku ni jenis tak sabar. so nak menempuhi kereta yang banyak tu. memang sadis kot. lagi2 kawasan yang nak aku pergi tu kawasan jem. 

itu cerita pergi. balik pulak satu hal. tunggu bus punya la lambat rupanya memang bus tak lalu situ. kena la menapak jauh sikit. sanggup ke aku ni sebenarnye ni? ikhlas ke tak? tu la aku nak request driver tuk aku pergi dan balik ke sana boleh tak? haha

p/s: ye. anda sudah berjaya mendapat apa yang anda mahu. nah ambikk!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: