RSS

17 February 2012

Selamat Hari Lahir Ayah!

18 Febuari 1962 tarikh lahir ayah aku. memandangkan esok cuti dan aku mungkin tak berkesempatan nak post pasal birthday ayah aku.aku buat arini aje la. hehe.

ayah! selamat hari lahir yang ke 50. semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki. doakan aji dapat keje tetap dan dapat jodoh tahun ini. hehe. macam ayah aku baca pulak.

ok. done.

dalam adik beradik aku. aku je yang tak banyak cakap ngan ayah aku. apa yang ayah aku tanya aku akan jawab seringkas mungkin. tak tahu kenapa. tapi aku sayang ayah! hehe.

p/s: tahun ni tahun lompat!

1 komen-komen:

neena's blog said...

tahun ni bley dah kalau nk wish udin tuk bday die nnt .. hehee