RSS
Fix_Left

Khamis - Jumaat - Sabtu - Ahad

peh kamis sampai ahad. si dia datang melaka. ngeh3. menghabiskan masa selama 4hari bersama2. 3malam tido jam 4pagi. kamis malam jumaat p mandi kolam air panas kat gadek. jumaat start jam 4petang p jalan2 kat area2 shoping complex melaka. memang time ni kami ketandusan wang masa ni. malam tengok wayang cite the back up plan. dia belanje tengok wayang. ngeh3. kul 12 kami melepak bersama kawan2 mereka. aduhai. ke sana dan ke sini. saya mengantuk tapi berbaloi jugak la sebab dapat tengok karate kids percuma. ngeh3. saya suka. mereka menghisap shisha. ish2. saya seperti speechless pada masa itu. sampai kul 4pagi baru sampai rumah. terus tidur tak hingat dunia. solat subuh then tido sampai kul 12 tengahari baru bangun. muahaha, itu pun sebab mak yang kol. ngeh3. kul 2lebih kami keluar pergi makan berempat then lepas kenyang makan. dapat berita gembira ptptn dah masuk. then apa lagi merayap la. sampai ke port disckon kami merayap. muahaha. petang tu gerak p muar pulak. ngeh3. dia jumpe mak saya. tapi kenapa orang lain yang lebih banyak berinteraksi dengan mak saya berbanding dia nih? konpius i. ngeh3. balik dari muar tengok drift lak kat ayer keroh. wah. menarik wo. then habis dalam kul 1 lebih kot. kami terus p tengok bola. sebelum tu anta cik echa ke rumah dulu. then kami ke kenang selalu. kedai mamak. memang ramai orang. german vs uruguay. haha. aku cuma sampai yang seri tu je. then aku tido. ye aku tido kat kedai makan. ngeh2. tak tahan sangat wo. then aku tumpang tido dalam keta pulak. memang macam tido kat umah lah. ngeh3. sampai dah balik pun aku macam mamai lagi. ngeh3. hari ini hari ahad. dia dah balik. sayu jugak la. yelah. dah 4hari habiskan masa bersama2. takpe. umur panjang leh jumpe lagi kan. dia pun keja. secara jujurnya dia ok je. cume dia agak senyap dan masih belum matang. saya bagi dia masa lagi la ye. saya pun tak berharap sangat. jika ada jodoh ada la. jika tak ada redha aje lah. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komen-komen: