RSS

28 July 2010

Benarkah?

aku tak tau la kenapa dengan dengan aku sejak akhir2 ni. orang kata jika kita tidak boleh tidur ataupun sentiasa gelisah tandanya ada benda yang nak berlaku. hoho. aku sejak2 akhir2 ni asyik tak boleh tidur. ye betul aku kelihatan tidur. tapi aku tak nyenyak. asyik rasa berdebar2. entah kenapa entah. bila nak makan memang aku akan berselera. eh ni tak de kena mengena. memang aku suka makan. ngeh3. adoi la. kenapa aku asyik rasa tak sedap hati ni. lau tidur selalu asyik teringat satu perkara ni. padahal aku tak de kene mengena dalam hal ni. huh! aku tak suka ada rasa macam ni. membuatkan aku punye tidur tak lengkap u know. aku kene cukup tidur untuk tumbesaran yang lebih lancar. 

ok. aku kene relex. ape mende aku membebel ni sebenarnye? aku nak cakap yang aku tak cukup tidur la konon. ngeh2. ye. aku memang ngantuk. tapi tak boleh nak tidur. tidur pun asik pusing2 ke kanan. pusing2 ke kiri. pusing2 ke belakang. pusing2 ke depan. hooho. 

jadi petang ni aku mahu relexkan minda. pergi jog. tak nak pikir dah yang aku tak patut pikir. aku ada banyak lagi mende yang kene pikir selain mende tu. tapi memang lagi tak mau pikir lagi la mende tu nak datang tergedik2 kat aku. hoho. 

dah seminggu lebih tak jog selepas minggu sebelum tu aku start jog. ape mende aku mengarut lagi entah. hoho. ok aku rasa aku perlu tenangkan fikiran yang sangat celaru ni. nak blogwalking pun aku rasa malas. nak update blog pun aku rasa malas. kerana apa? kerana aku memang pemalas.hohoho

ok sampai sini je leteran aku. adios amigos. 

0 komen-komen: